Kinderoorbellen

Bij ons ben je aan het juiste adres als je waarde hecht aan 100% kwaliteit en veiligheid voor oorgaatjes prikken. Studex is de wereldwijde marktleider in instrumenten voor oorgaatjes prikken, huidvriendelijke oorbellen en nazorgproducten. Met meer dan een miljard oorgaatjes gezet in meer dan 100 landen, zijn zij de absolute marktleider, en daar zijn ze terecht trots op.

STUDEX® System75™: Veilig en Hygiënisch Oorgaatjes Prikken

Ons STUDEX® System75™ instrument voor oorgaatjes prikken is 100% veilig en hygiënisch. De prikoorbellen worden geleverd in steriele, individueel verpakte cartridges. In één soepele beweging wordt het oorgaatje geprikt en de sluiting correct op de steker bevestigd. Wij voldoen aan de strengste gezondheids- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de richtlijnen van zowel de EU als de FDA (Food and Drug Administration).

Waarom Kiezen Voor Ons:

  • 100% Kwaliteit en Veiligheid: Wij garanderen de hoogste standaard in het prikken van oorgaatjes.
  • Wereldwijde Marktleider: Meer dan een miljard oorgaatjes gezet in meer dan 100 landen.
  • STUDEX® System75™: Veilig, hygiënisch en conform EU- en FDA-richtlijnen.

 

Kies voor zekerheid en professionaliteit bij het laten zetten van oorgaatjes. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit en veiligheid.

Veilig kinderoorbellen laten prikken?

Leg dan vandaag nog een afspraak vast!

Wij zetten ook kinderoorbellen aan twee kanten tegelijk. Hiervoor hebben we natuurlijk een extra werkkracht nodig. Indien je graag de oortjes van je kinderen willen laten prikken door twee personen tegelijkertijd, stuur ons dan even een persoonlijk berichtje voor een afspraak. We helpen je dan persoonlijk even verder.