Over tattoo’s

De gezichten achter onze tattoostudio

Hans, Inge en Kesley vormen het kloppende hart van Silverback tattoo. Hieronder krijg je over elk van hen een woordje uitleg en leer je zo de gezichten achter onze tattoostudio kennen. Niet alleen in onze studio, maar ook op conventies promoten we ons werk. Word jij onze volgende tevreden klant? Boek dan snel je afspraak!

Je ideeën naar een unieke tattoo laten vertalen?

Leg dan vandaag nog een intakegesprek vast!

Hans Moonen

Bij Silverback Tattoo stellen we met trots Hans Moonen aan je voor. Hij is niet alleen onze zaakvoerder, maar ook een getalenteerde tattoo artist, gespecialiseerd in realisme en colour realisme. Na bijna 20 jaar bij defensie heeft Hans een indrukwekkende achtergrond opgebouwd waar toewijding en discipline centraal stonden.

Hans zijn militaire carrière heeft hem geholpen uit te blinken door zijn dienstbaarheid en vastberadenheid. Maar zijn talenten stoppen daar niet: Hans heeft ook een indrukwekkende triatloncarrière achter de rug. Door zichzelf steeds weer uit te dagen, heeft hij een enorm uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en mentale kracht ontwikkeld. Zijn ervaring als triatleet heeft hem geleerd vastberaden te zijn, obstakels te overwinnen en altijd naar het beste te streven.

In 2019 besloot Hans een nieuwe weg in te slaan en zijn creatieve kant te verkennen. Na een korte opleiding tot tatoeëerder ontdekte hij al snel zijn passie voor realisme en colour realisme. Hans zijn drang naar perfectie is de rode draad in zijn carrière. Zijn precisie en oog voor detail komen in elke tattoo tot uiting, en hij geniet ervan om de verwachtingen van zijn klanten keer op keer te overtreffen.

Word jij onze volgende tevreden klant? Boek snel je afspraak bij Silverback Tattoo en ervaar zelf de kunst van Hans Moonen!

Inge Adriaensen

Maak kennis met Inge Adriaensen, de zaakvoerder, shopmanager en onmisbare kracht achter Silverback Tattoo. Inge zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in onze tattooshop. Ze beheert de agenda’s van al onze vaste en gastartiesten, plant afspraken in en zorgt ervoor dat zowel klanten als artiesten tevreden zijn. Daarnaast verzorgt ze de dagelijkse lunch voor iedereen in de shop, een extraatje dat je alleen bij Silverback Tattoo vindt.

Inge staat altijd klaar om te helpen en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Naast haar taken in de shop regelt ze alle voorbereidingen, administratie en boekhouding. Ze spreekt ook potentiële klanten aan tijdens tattooconventies. Vanaf september zal ze ook terug voltijds les volgen in video content creation, dit om de social media kant van de zaak naar een hoger niveau te tillen. Met haar oog voor detail en attentheid zorgt Inge voor de beste ervaring voor elke klant.

Buiten de tattooshop runt Inge haar huishouden en voedt ze samen met haar partner Hans drie prachtige dochters op in een samengesteld gezin met co-ouderschap. In 2021 richtte het koppel Silverback Tattoo op, en sindsdien vormen Inge en Hans een hecht team, zowel op de werkvloer als in hun gezinsleven.

Word jij onze volgende tevreden klant? Boek snel je afspraak bij Silverback Tattoo en ontmoet het geweldige team achter onze shop!

Kesley Van Roey

Laten we je voorstellen aan Kesley Van Roey, onze vaste resident. Kesley is een zelfstandige artiest maar werkt fulltime bij Silverback Tattoo. Kesley begon zijn carrière zo’n negen jaar geleden en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Zijn toewijding en passie voor het vak hebben hem ontwikkeld tot een begenadigd artiest met jarenlange ervaring en waardevolle kennis.

Kesley en Hans ontmoetten elkaar enkele jaren geleden in een andere shop. Toen Silverback Tattoo werd opgericht, was het meteen duidelijk dat Kesley een perfecte aanvulling op ons team zou zijn. Zijn talent en creativiteit maken hem onmisbaar in onze tattooshop. Als allroundartiest is Kesley gespecialiseerd in lijnenwerk zoals fine line, geometrie en dotwork. Deze stijlen beheerst hij tot in de perfectie, waardoor hij de mooiste ontwerpen kan creëren met veel precisie en vakmanschap. Daarnaast is Kesley ook bedreven in realisme, maar geen enkele stijl heeft echt geheimen voor hem.

We zijn enorm trots om zo’n getalenteerde artiest in ons team te hebben. Zijn bijdrage is van onschatbare waarde en we zijn blij om zijn talent en vakkennis met onze klanten te delen!

Word jij onze volgende tevreden klant? Boek snel je afspraak bij Silverback Tattoo en laat je verrassen door de kunst van Kesley Van Roey!