Over ons

De gezichten achter onze tattoostudio

Hans, Inge en Kesley vormen het kloppende hart van Silverback tattoo. Hieronder krijg je over elk van hen een woordje uitleg en leer je zo de gezichten achter onze tattoostudio kennen. Niet alleen in onze studio, maar ook op conventies promoten we ons werk. Word jij onze volgende tevreden klant? Boek dan snel je afspraak!

Je ideeën naar een unieke tattoo laten vertalen?

Leg dan vandaag nog een intakegesprek vast!

Hans Moonen

Bij Silverback tattoo hebben we het genoegen om Hans Moonen voor te stellen. Hij is onze zaakvoerder en een getalenteerde tattoo artist die gespecialiseerd is in realisme en colour realisme. Door bijna 20 jaar werkzaam bij defensie te zijn geweest, heeft Hans een indrukwekkende achtergrond opgebouwd waarbij toewijding en discipline primeerden. Zijn dienstbaarheid en vastberadenheid hielpen hem om uit te blinken als militair. 

Naast zijn succesvolle carrière bij defensie heeft Hans een mooie triatloncarrière achter de rug. Hij daagde zichzelf keer op keer uit op vlak van uithoudings-, doorzettingsvermogen en mentale kracht. Zijn ervaring als triatleet leerde hem om vastberaden te zijn, obstakels te overwinnen en altijd naar het beste te streven. 

In 2019 besloot Hans dat het tijd werd om een nieuwe weg in te slaan en zijn creativiteit meer naar voren te brengen. Hij volgde een korte opleiding tot tatoeëerder en ontdekte al snel zijn passie voor realisme en colour realisme. De rode draad in Hans’ carrière is duidelijk: de wil om perfectie te benaderen. In elke tattoo die hij plaatst, komt zijn precisie tot uiting. Hij haalt er voldoening uit om de verwachtingen van zijn klanten telkens te overtreffen.

Inge Adriaensen

Graag willen we je ook voorstellen aan Inge Adriaensen, zaakvoerder, shopmanager en onmisbare kracht achter Silverback tattoo. Inge is de spil van onze tattooshop en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze beheert de agenda’s van al onze artiesten (vaste & gastartiesten), plant afspraken in en maakt zowel klanten als artiesten tevreden. Daarnaast verzorgt ze de dagelijkse lunch voor klanten en artiesten, een extraatje dat bij Silverback tattoo wordt aangeboden. 

Inge staat altijd klaar om te helpen en laat iedereen zich welkom voelen. Behalve haar taken in de tattooshop buigt ze zich over alle voorbereidingen, administratie en boekhouding. Daarnaast spreekt ze potentiële klanten aan tijdens tattooconventies. Ze is attent en heeft een scherp oog voor detail, waardoor ze elke klant de beste ervaring bezorgt.

Tot slot runt Inge haar huishouden en voedt ze samen met haar partner Hans drie prachtige dochters op in een samengesteld gezin met co-ouderschap. In 2021 richtte het koppel samen Silverback tattoo op. Inge en Hans vormen een hecht team op de werkvloer en daarbuiten in hun gezinsleven.

Kesley Van Roey

Als laatste stellen we je Kesley Van Roey voor, onze vaste resident. Hoewel Kesley zijn eigen zaak (Blackflesh Tattoo) runt, werkt hij voltijds bij Silverback tattoo. Hij begon zijn carrière zo’n zeven jaar geleden en kende sindsdien een indrukwekkende groei. Door zijn toewijding en een passie voor zijn vak ontwikkelde hij zichzelf tot een begenadigd artiest. Zijn jarenlange ervaring in de industrie leverde hem waardevolle kennis en vaardigheden op. 

Kesley en Hans kwamen elkaar enkele jaren geleden tegen in een andere shop. Toen Silverback tattoo het levenslicht zag, was er geen moment van twijfel om Kesley deel van het team te laten uitmaken. Zijn talent en creativiteit maken van hem de perfecte aanvulling binnen onze tattooshop. Hij is een allroundartiest met een bijzondere focus op lijnenwerk, zoals fine line, geometrie en dot work. Die stijlen beheerst hij tot in de perfectie, waardoor hij met veel precisie en vakmanschap de mooiste ontwerpen kan creëren. Verder beheerst Kesley het realisme zeer goed, al betekent dat niet dat andere stijlen geheimen voor hem hebben. 

We zijn enorm trots om zo’n artiest in ons team te hebben. Zijn bijdrage is van onschatbare waarde en we zijn verheugd om zijn talent en vakkennis met onze klanten te kunnen delen!