Afspraak boeken

Boek een intakegesprek voor je tattoo

Je persoonlijke verhaal in inkt laten vereeuwigen? Wacht dan niet langer om een intakegesprek op locatie bij Silverback tattoo te boeken. Wij overlopen samen de mogelijkheden qua stijlen, je eigen ideeën en je verwachtingen. Op basis daarvan koppelen we je aan een van onze tattooartiesten.

Wie niet meteen tot in onze zaak geraakt, kan ons via Instagram aanspreken. We organiseren dan een online intakegesprek. Let er wel op dat de afspraak enkel een bespreking inhoudt. De effectieve plaatsing voorzien we op een andere datum.

Opdat je je bezoek goed zou kunnen voorbereiden, kan je hieronder onze huisregels en ons parkeerbeleid raadplegen. Wij vragen je om die te respecteren. In onze zaak streven we steeds naar kwaliteit en hygiëne en hebben we aandacht voor onze klanten. Stuur ons gerust een bericht mocht er iets niet duidelijk zijn.

1. Afspraken & voorschot

Als je een afspraak boekt, vragen wij je een voorschot te betalen. Pas nadat je dat aan ons overgemaakt hebt, is je afspraak definitief. Wanneer je je afspraak binnen de 48 uur op voorhand annuleert, kunnen we het voorschot niet terugbetalen omdat er dan reeds een ontwerp opgemaakt en doorgestuurd is. Annuleer je wel tijdig? Dan betalen we je voorschot voor de helft terug.

2. Leeftijd

We tatoeëren geen minderjarigen onder de zestien jaar. Als je tussen de zestien en achttien jaar oud bent, heb je toestemming van je beide ouders nodig. 

3. Zwangerschap

Er worden geen afspraken ingepland voor zwangere klanten. Gelieve je afspraak te verplaatsen als je al eentje had vastgelegd voor je wist dat je zwanger was. 

4. Rookvrije omgeving

Er mag niet gerookt worden in onze studio. Buiten is er een aparte rookruimte voorzien. 

5. Eten & drinken

Wij vragen je om niet te eten en/of te drinken in de eigenlijke tattooruimte. We hebben daarvoor een aparte kamer

6. Drugs & alcohol

Drugs en alcohol zijn niet toegestaan in onze tattooshop. 

7. Hygiëne

Kom fris en gedoucht naar je sessie. Wij creëren een hygiënische omgeving voor onze klanten en verwachten van jou dus dezelfde ingesteldheid. 

8. Maaltijden & snacks

Bij een dagsessie van zeven à acht uur voorzien we eten. Drinken en kleine snacks zijn altijd gratis beschikbaar. 

9. Beperkt gezelschap

Laat kinderen, familieleden en vrienden zoveel mogelijk thuis. Alleen klanten en personeel hebben toegang tot de tattooruimte. 

Wie met de wagen naar onze tattooshop komt, kan voor de zaak parkeren. Als daar geen plaats is, kan je op de parking van de Sint-Odradakerk (Lindeplein) terecht. Die ligt op één minuut wandelen van onze shop. Gelieve niet op de parkeerplaatsen van de krantenwinkel naast ons te staan. We willen namelijk een goede verstandhouding met onze buren behouden.